חדשות ואירועים

סנן לפי:

ברכות לד"ר עדי טורפשטיין

המכון מברך את ד"ר עדי טורפשטיין על העלאתו בדרגה למרצה בכיר באוניברסיטה העברית.

יישר כח!

Congratulations to Prof. Roi Holzman on his promotion to the rank of Professor

The promotion reflects Roi's unique scientific contribution, his wonderful investment in teaching, his success in establishing an active and vibrant research group in the laboratory, his contribution to organizing international conferences at the Institute and his contribution to the day-to-day work of the Institute. Well done and continued fruitful work.

קורסי המכון הבינאוניברסיטאי למדעי הים באילת פתוחים להרשמה

הקורסים של המכון הבינאוניברסיטאי באילת שיתקיימו בשנת הלימודים תשע"ח פתוחים להרשמה והנכם מוזמנים להירשם אליהם באתר המכון. מידע על ההרשמה לקורסים ועל כל קורס וקורס ניתן למצוא בקישור הבא http://www.iui-eilat.ac.il/Courses/Courses.aspx קרא/י עוד »

A New Study: Corals in the Gulf of Aqaba are exceptionally resistant

A joint IUI and EPFL (Switzerland) research team suggest that corals in the Gulf of Aqaba are exceptionally resistant to global warming and ocean acidification. Read More »

The Hebrew University Outstanding Employee Award

We congratulate Tamara Gurevich, a laboratory technician of Dr. Roi Holzman, who was awarded the University Award for Excellence 2017. Tamara is a charming person, who is welcoming and happy to help. The Award also highlights the professional aspect of her work, which she does professionally and with perseverence and diligence and, no less importantly, with contagious joy.

פרס עובד מצטיין של האוניברסיטה העברית 2017

אנו מברכים את תמרה גורביץ, טכנאית מעבדה של ד"ר רועי הולצמן,  שזכתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לשנת 2017. תמרה היא אדם מקסים, מאיר פנים ושמח לעזור. לשמחתנו, הפרס מאיר גם את הצד המקצועי בעבודתה, אותה היא עושה במקצועיות, בהתמדה ובחריצות ולא פחות חשוב בשמחה מדבקת.  יישר כוח-כל הכבוד!

ברכות לפרופ' רועי הולצמן לרגל קידומו לדרגת פרופסור

הקידום מבטא כיאות את תרומתו המדעית הייחודית, את השקעתו הנהדרת בהוראה, את הצלחתו הנפלאה בהקמת קבוצת מחקר פעילה ותוססת במעבדה, את תרומתו באירגון כנסים בינלאומיים במכון, ואת תרומתו לעשייה היום-יומית במכון. יישר כח והמשך עשייה פורייה.