חדשות ואירועים

סנן לפי:

The Hebrew University Outstanding Employee Award

We congratulate Tamara Gurevich, a laboratory technician of Dr. Roi Holzman, who was awarded the University Award for Excellence 2017.  Tamara is a charming person, who is welcoming and happy to help.   The Award also highlights the professional aspect of her work, which she does professionally and with perseverence and diligence and, no less importantly, with contagious joy.

Weekly Seminar - 25/05/2017

Some tales about biological clocks and cnidarians - Prof. Oren Levy, Faculty of Life Sciences, Bar Ilan University Read More »

פרס עובד מצטיין של האוניברסיטה העברית 2017

אנו מברכים את תמרה גורביץ, טכנאית מעבדה של ד"ר רועי הולצמן,  שזכתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לשנת 2017. תמרה היא אדם מקסים, מאיר פנים ושמח לעזור. לשמחתנו, הפרס מאיר גם את הצד המקצועי בעבודתה, אותה היא עושה במקצועיות, בהתמדה ובחריצות ולא פחות חשוב בשמחה מדבקת.  יישר כוח-כל הכבוד!

סדרת הרצאות במכון הבינאוניברסיטאי למדעי הים באילת - הרצאה שמינית ואחרונה לשנה זו

הנכם מוזמנים להרצאה שבעיתה מאת ד"ר רועי הולצמן  בנושא ״הסיפור העצוב של הדגיגים, שרידות ותמותה בשלבי החיים הראשונים"

תתקיים ביום חמישי ה-8 ביוני 2017.

שימו לב! ההרצאה תחל בשעה 18:15. התכנסות וכיבוד קל משעה 18:00. פרטים נוספים ראו בהודעה המצורפת.      קרא/י עוד »