חדשות ואירועים

סנן לפי:

ד"ר עדי טורפשטיין קודם לדרגת מרצה בכיר - ברכות

המכון הבינאוניברסיטאי מברך את ד"ר עדי טורפשטיין על העלאתו בדרגה למרצה בכיר באוניברסיטה העברית. יישר כח!

Prof. Roi Holzman was promoted to the rank of Professor

The promotion reflects Roi's unique scientific contribution, his wonderful investment in teaching, his success in establishing an active and vibrant research group in the laboratory, his contribution to organizing international conferences at the Institute and his contribution to the day-to-day work of the Institute. Well done and continued fruitful work.

נפתחה ההרשמה לקורסים של שנת הלימודים תשע"ח

ההרשמה לקורסים של המכון שיתקיימו בשנת הלימודים תשע"ח פתוחה. מידע על הקורסים ועל סדרי ההרשמה ניתן למצוא בקישור קרא/י עוד »

A New Study: Corals in the Gulf of Eilat (Aqaba) are exceptionally resistant

A joint IUI and EPFL (Switzerland) research team suggest that corals in the Gulf of Eilat (Aqaba) are exceptionally resistant to global warming and ocean acidification.   Read More »

Ms. Tamara Gurevich received The Hebrew University Outstanding Employee Award

IUI congratulatee Ms. Tamara Gurevich, a laboratory technician of Dr. Roi Holzman, who was awarded the University Award for Excellence 2017. Tamara is a charming person, who is welcoming and happy to help. The Award highlights the professional aspect of her work, which she does professionally and with perseverence and diligence and, no less importantly, with contagious joy.

תמרה גורביץ' זכתה בפרס העובד המצטיין של האוניברסיטה העברית 2017

אנו מברכים את תמרה גורביץ, טכנאית מעבדה של ד"ר רועי הולצמן,  שזכתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לשנת 2017. תמרה היא אדם מקסים, מאיר פנים ושמח לעזור. לשמחתנו, הפרס מאיר גם את הצד המקצועי בעבודתה, אותה היא עושה במקצועיות, בהתמדה ובחריצות ולא פחות חשוב בשמחה מדבקת.  יישר כוח וכל הכבוד!

פרופ' רועי הולצמן קודם לדרגת פרופסור - ברכות

הקידום מבטא כיאות את תרומתו המדעית הייחודית, השקעתו הרבה בהוראה, הצלחתו בהקמת קבוצת מחקר פעילה ותוססת במעבדה שבמכון, תרומתו באירגון כנסים בינלאומיים במכון ותרומתו לעשייה היום-יומית במכון. יישר כח והמשך עשייה פורייה.